Sök
10L Spray torktumlare

10L Spray torktumlare

Med hög hastighet för att torka, efter att spruta den materiella vätskan, kommer ytan av materialet att öka kraftigt. I hetluft flödet, 95% ~ 98% av vatten kan vara avdunstat på ett ögonblick. Tiden för att slutföra torkning behöver bara några sekunder.

Produktinformation

Om du letar efter kemiska, biologi, läkemedel och mat 10l spray torktumlare från Kina 10l spray torktumlare, centrifugal spray torktumlare, 10l hårtork maskin med centrifugal spray, mjölk spray torktumlare, spraya tork utrustning, spraya tork i mat industrin tillverkare, leverantörer och facoty, eller kontrollera 10l spray torktumlare anpassning och design med professionell leverantör i Kina, är du välkommen att kontakta Toption Instrument.

1. funktioner

1) med hög hastighet för att torka, efter att spruta den materiella vätskan, kommer ytan av materialet att öka kraftigt. I hetluft flödet, 95% ~ 98% av vatten kan vara avdunstat på ett ögonblick. Tiden för att slutföra torkning behöver bara några sekunder.

2) Detta är speciellt lämpligt för torkning värme känsliga material. Dess slutliga produkter egna bra likformigheten, rörlighet, upplösa kapacitet. Och slutprodukterna är höga i sin renhet och god kvalitet. Produktionsförfaranden som är enkla och drift och kontroll är lätt. Vätskan med fukt innehåll 40 ~ 60% (för speciella material, innehållet uppgå till 90%.) kan torkas till pulver eller partikel produkter en gång en tid.

3) efter torkning finns det inget behov av smashing och sortering, för att minska drift procedurerna i produktionen och för att förbättra produktens renhet. Produkt partikel diametrar, glapp och vatten innehåll kan justeras genom att ändra villkoret drift i en viss omfattning. Det är mycket bekvämt att utföra kontroll och förvaltning.

2.Principle:

1) efter varit filtreras och uppvärmda luften kommer in i luften distributör på torktumlaren. Den varma luften träder i torkrum i formuläret spiral och enhetligt. Passerar genom snabba centrifugal sprutan på toppen av tornet, materiella vätskan kommer att rotera och sprutas in i extremt fin dimma flytande pärlor.

2) genom en mycket kort tid för att värma luften, material kan torkas i slutprodukterna. Slutprodukterna kommer släppas kontinuerligt från botten av torkning tornet och från cykloner. Rökgaserna kommer att släppas från fläkt.

3.Application:

1) spray hårtork kan användas i ett brett utbud där produktionen av ett lättrinnande pulver prov krävs. Denna teknik har behandlats material inom följande områden:

Drycker, smaker och färga, mjölk och äggprodukter, växt och växtextrakter, läkemedel, värme känsliga material, plast, polymerer och hartser, parfymer, keramik och avancerade material, tvål och tvättmedel, blod, färgämnen, livsmedel, lim, oxider, textilier, ben, tänder och tand Amalgan och många andra.

2) de flesta lösningar och supernsions kan vara spray torkade som tillhandahåller att produkten har karaktären av material.

3) det är populär inom mat, biologi, material, apotek, universitet, och R & D institute, etc. speciellt för bearbetning av temperaturkänsligt material, för exempelvis pulver, eftersom materialet bara röra luft för ett kort ögonblick så att värmen inte kunde förstöra komponenten av material.

Tekniska parametrar

Objekt

Enhet

TP-S100

Max kapacitet

ml/h

10L/h

Temperaturintervall på tilluften

50° C ~ 300° C

Temperaturintervall på outlet luft

30° C ~ 150° C

Spraysystem

/

Centrifugal munstycke

Elektrisk uppvärmning makt

kW

28

Värmekälla

/

Elektriska

Torkat pulver återställa hastighet

%

≥98

Rotera hastighet

RPM

22000

Diameter på spray fack

mm

80

Finfördelning skiva diameter

mm

80

Dimension

mm

2500 * 1600 * 2800

Maximal fukt avdunstning

Kg/h

10

Spray huvudet körläge

/

Mekanisk enhet


Hot Tags: 10l spray hårtork, centrifugal spraya torktumlare, 10l hårtork maskin med centrifugal spray, mjölk spray torktumlare, spray torkar utrustning, spraya tork i livsmedelsindustrin, Kina, tillverkare, factory, leverantörer, leverantör i Kina, anpassning, design, kemi, biologi, farmaceutiska, mat

Ett par: 2L Lab Spray torktumlare

Nästa: 5L Spray torktumlare

Förfrågning

You Might Also Like