Banner
呵呵哒

Torkad filmdestillation

1. Brett kapacitetsområde: 5 tum, 7 tum, 8 tum, 12 tum, 14 tum, 20 tum, 32 tum.

2. Snabb leverans med lagring tillgänglig.

3. Teknisk support, utomlands installation / utbildningstjänst är tillgänglig.

torkad filmdestillation


Torkad filmdestillationsutrustning är särskilt lämplig för förångning av värmekänsliga material på grund av dess unika struktur, med stor driftsflexibilitet, så den är också lämplig för behandling av material som kräver smidig avdunstning, hög viskositet och ökad viskositet med ökande koncentration, och förångningsprocessen kan också förångas smidigt.

torkad filmdestillation

torkade filmdestillationstekniska parametrar


Huvudfunktioner i TOPTION rostfritt stål destillerad utrustning för torkad film


- Den har ett stort gasöverföringsutrymme, och trycket inuti förångaren och inuti kondensorn är nästan lika, så tryckfallet är litet.


- Förångningsförfarandet för den torkade filmindunstaren kan upprätthållas under högvakuumgrad, så att operationen kan utföras vid en lägre temperatur för att minska den termiska sönderdelningen av hampmaterialet.


- Uppehållstiden för materialet i förångaren är mycket kort, så torkad filmdestillaton är särskilt lämplig för avdunstning av värmekänsliga material.


- Materialet hindras från att bildas på värmningsytan, och skalan åtföljs av bra värmeväxling, vilket förbättrar den totala värmeöverföringskoefficienten för den torkade filmdestillationen.


- Stor driftsflexibilitet.

torkad filmdestillationsutrustning

torkad filmdestillationsutrustning

automatisk torkad filmdestillationsutrustning

wiped film distillation equipment price

wiped film distillation equipment factory

2019 USA expo wiped film distillation

wiped film distillation supplier

Hot Tags: torkad filmdestillation, Kina, tillverkare, fabrik, leverantörer, leverantör i Kina, pris, anpassning, design, kemisk, biologi, farmaceutisk, mat, till salu
Relaterade produkter