Banner
Hem > Om oss

TOPTION är en professionell leverantör av lablösningar , och alla är avsedda att tillhandahålla de bästa lösningarna och produkterna för globala kunder, som arbetar inom biologi, kemi, läkemedel, miljöanalyser, mat, akademisk forskning etc. Oavsett vilket område du arbetar med, vi fortsätt sträva efter samma mål: att ge dig de mest lämpliga lösningarna och produkterna, för att göra din forskning mer exakt och effektiv.


TOPTION huvudkontor ligger i Xi'an, Kina, där egna hundratals universitet och forskningsinstitut, och känd som dess tusentals år långa historia kultur. Den djupa kulturen och starka vetenskapliga erfarenheter ger bättre produkter, lösningar och service för dig kontinuerligt.


Huvudprodukter innehåller kemisk syntesreaktor, rotationsindunstare, tunnfilmsindunstare, fotokemisk reaktor, högtrycksreaktor, frystork, spridartork, etc. TOPTION- märkesinstrument har eget högt rykte i mer än 70 länder och regioner, ger tekniskt stöd för tiotals tusentals organisationer för att lösa problem inom sin forskning, speciellt för universitet, forskningsinstitut, industrier, inspektionsbyråer etc. Att främja teknikutveckling och förbättra människoliv är TOPTION social mission.


Vi tror att endast den mest utmärkta kvaliteten, den ledande tekniken, den mest kompletta lösningen och den mest professionella servicen, kan göra uppdragsuppdrag och vision att bli verklighet. Så vi kommer att behålla kontinuerlig innovation och hårt arbete, för att ge dig de bästa lösningarna och produkterna, och göra din forskning mer exakt och effektiv.

Vi är ett ungt, professionellt och kreativt team,

Vi är kundcentrerade och ansvariga team.


Vårt uppdrag: Gör din forskning mer exakt och effektiv.

Vår vision: Bli världens mest konkurrenskraftiga leverantör av lablösningar.

Vårt värde: Dela och vinna-vinn, kundsucces, vara tacksam, fortsätt att växa, innovation och ansvar.